AZ EDUCATIONUSA ÚJ MOBIL ALKALMAZÁSA KÜLFÖLDI DIÁKOK SZÁMÁRA

EducationUSA mobil alkalmazás a telefonon

Az USA Külügyminisztériumának oktatási és kulturális ügyekkel foglalkozó osztálya a közelmúltban indította el új EducationUSA mobil alkalmazását, melynek segítségével az USA-ban tanulni szándékozó külföldi diákok pontos és részletes információt kaphatnak a lehetőségekről.

Az alkalmazással a diákok megtalálhatják a legközelebbi EducationUSA tanácsadó központot, kapcsolatot teremthetnek közösségi médiánkkal, követhetik a pénzügyi támogatással kapcsolatos híreket, megtekinthetik a különféle rendezvényeken készült fotókat, válaszokat találhatnak a gyakran feltett kérdésekre , s az ’Ask an Adviser’ rendszeren keresztül virtuális kapcsolatba léphetnek a tanácsadó központokkal. Ezen túlmenően a saját országukban zajló EducationUSA programokról is értesülhetnek.

Világszerte gyorsan emelkedik az okostelefon-használat. Reméljük, hogy ezzel az alkalmazással több leendő diák tájékozódhat könnyen és gyorsan arról, hogy hogyan tanulhat Amerikában. A külföldi hallgatók kultúrája, anyanyelve és nézetei nagyban gazdagítják az amerikai intézményeket és közösségeket.

Az amerikai egyetemek és főiskolák nagyon szívesen fogadják más országok diákjait, akiknek abban szeretnénk segíteni, hogy tudomást szerezhessenek minden lehetőségről, s a minőségi oktatásról és változatos programokról híres akkreditált főiskolák és egyetemek ezrei közül kiválaszthassák a számukra leginkább megfelelő lehetőséget. S most a telefonjukon keresztül elindulhatnak az amerikai továbbtanuláshoz vezető úton.

Az EducationUSA alkalmazás ingyenesen letölthető az iTunes-ról és a Google Play-ről. Az EducationUSA-ról bővebb információ a www.educationusa.state.gov oldalon. Az EducationUSA YouTube csatornán található egy rövid videó a mobil alkalmazásról.

A szerző, Elisabeth Thornhill az EducationUSA részleg vezetője az USA Külügyminisztériumának oktatási és kulturális ügyekkel foglalkozó osztályán.

Forrás: EducationUSA Launches Mobile App for International Students |Posted by Elizabeth Thornhill | DOS | June 2, 2013

This entry was posted in Society & Values and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.